Braderie in Brugge tijdens laatste weekend van juni

Naar jaarlijkse gewoonte pakken de Handelsgebuurtekringen Brugs Handelscentrum en de Smedenstraat uit met een heuse braderie. Deze braderie zal worden gehouden in verschillende winkelstraten tijdens het laatste weekend van de maand juni.

Jaarlijkse braderie met verkeersvrije straten

Van vrijdag 23 tot en met maandag 26 juni vindt de jaarlijkse braderie opnieuw plaats. Tijdens de braderie kunnen bezoekers van de stad Brugge zowel op zaterdag als op zondag genieten van verkeersvrije straten. De voorzitter van het Brugs Handelscentrum Piet Vanderyse heeft alvast de hoop uitgesproken dat er veel volk naar de braderie zal afzakken. Het voorjaar was voor de handelaars in Brugge, mede door de vele werken die worden uitgevoerd immers niet goed.

Vlotte bereikbaarheid en ruim voldoende parking

Veel mensen die Brugge nu willen bezoeken worden misschien nog een beetje afgeschrikt door de werken die er met name op ‘t Zand worden uitgevoerd. Deze werken zorgen er echter niet (meer) voor dat Brugge niet goed bereikbaar is. Daarnaast is er meer dan voldoende parking aanwezig waardoor het ook geen probleem hoeft te zijn om je auto ergens kwijt te raken.

Ook heel wat animatie

Tijdens de jaarlijkse braderie kunnen er niet alleen heel wat leuke spulletjes worden aangekocht, daarnaast zal er in de straten ook heel wat animatie zijn. Plan je dus met andere woorden een leuk uitstapje naar Brugge, alleen, met je partner of samen met je kinderen? In dat geval is het laatste weekend van juni daarvoor absoluut een uitgelezen moment!

Plaats een reactie