Contact

Het is op verschillende manieren mogelijk om contact op te nemen met de mensen achter Brugge.nl. Wij hebben de verschillende mogelijkheden alvast op deze pagina even voor jou op een rijtje gezet.

Algemene informatie

De beheerders van Brugge.nl zijn zelf woonachtig in het prachtige Brugge. Het kan eventueel voorkomen dat bepaalde informatie nog niet op deze website staat aangegeven. In dat geval kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen steeds ons uiterste best doen om je van zo gedetailleerd mogelijke informatie te voorzien. Je kan hiervoor een e-mail sturen naar beheerder@brugge.nl.

Adverteren op Brugge.nl

Ben je eigenaar van een hotel, een bed & breakfast of een andere accommodatie in Brugge? Ben je misschien een gids en zou je graag je diensten aan willen bieden op deze website? Dat kan! Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om een overzicht te krijgen van de verschillende mogelijkheden die wij op vlak van adverteren aanbieden. Om dit overzicht te ontvangen kan je een e-mail sturen naar adverteren@brugge.nl.