Duurste hotelkamers van België in Brugge

Het Duitse bureau Campsy heeft een internationaal onderzoek ingesteld welke duidelijk moest maken in welke Belgische stad nu precies de duurste hotelkamers zijn terug te vinden. Het resultaat van het onderzoek is enigszins opvallend te noemen, want ze wees uit dat de gemiddeld duurste hotelkamer is gelegen in Brugge. Om tot de resultaten te komen werden de hotelprijzen van het jaar 2017 in meer dan 150 verschillende steden verspreid over de wereld vergeleken.

[ad#ad-2]

Gemiddeld hoogste prijzen van België

Indien je er voor kiest om een verblijf te boeken in één van de verschillende, prachtige 4-sterrenhotels die Brugge rijk is kan je er rekening mee houden dat je daarvoor gemiddeld zo’n 200 euro per nacht betaalt. Dat is net wat meer in vergelijking met andere toeristische kleppers als Gent en Antwerpen. Bovendien laat Brugge daarmee ook de Belgische hoofdstad achter zich. Dit betekent evenwel niet dat Brugge meteen een dure locatie is voor een stedentrip. In vergelijking met heel veel andere toeristische steden zijn de prijzen immers nog goed betaalbaar.

Merendeel hotels in België goed betaalbaar

Van alle steden die werden onderzocht heeft Brugge de 41ste plaats van duurste stad ingenomen. Op de eerste plaats zijn de hotels terug te vinden in Monte-Carlo gevolgd door het Franse Saint-Tropez en de Finse hoofdstad Helsinki. Andere steden of plaatsen die in de top 10 zijn terug te vinden zijn het Italiaanse Venetië, de Amerikaanse metropool New York, Washington evenals het Spaanse eiland Ibiza. De goedkoopste hotels zijn terug te vinden in steden als het Turkse Antalya evenals het Bulgaarse Sofia.

[ad#ad-1]

Groot aanbod aan accommodaties in Brugge

Ondanks het feit dat er heel veel verschillende prachtige hotels in Brugge zijn terug te vinden moet het gezegd dat er ook een groot aanbod is ontstaan van andere verblijfsadressen. Zo kan je probleemloos verblijven in één van de verschillende bed & breakfasts en kan je ook dichter bij de natuur logeren op een camping in de buurt van het historische centrum.

Plaats een reactie