Golden Tulip Hotel de Medici Brugge

Eén van de meest bijzondere hotels van Brugge is ongetwijfeld het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge. Dit hotel is namelijk niet alleen voorzien van een prachtige, Japanse binnentuin, daarnaast kan je hier op tal van verschillende manieren je dag doorbrengen. Een wandeling maken in de tuin, maar ook even stevig fitnessen of ontspannen met één van de vele recreatiefaciliteiten, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard spreekt het voor zich dat er in het hele hotel een gratis draadloze internetverbinding beschikbaar is. Het hotel is gelegen in directe nabijheid van een gracht waar ze ook op uitkijkt. De Grote Markt van Brugge is gelegen op slechts 10 minuten wandelen.

Golden Tulip Hotel de Medici Brugge 1Kamers

In het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge zijn verschillende type kamers terug te vinden die over een zeer verschillende inrichting en stijl beschikken. Je kan er hier bijvoorbeeld voor kiezen om een gewone comfort eenpersoonskamer te huren, maar ook een standaard één- of tweepersoonskamer behoort tot de mogelijkheden evenals een heuse suite. In ieder geval zijn alle kamers in het hotel steeds voorzien van airco en hebben ze een zithoek met flatscreen-televisie. Alle gasten beschikken overigens over de mogelijkheid om pay-per-viewfilms aan te vragen. Uiteraard telt iedere kamer ook een goed gevulde minibar en zijn er koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Tot slot kunnen gasten die er voor kiezen om te verblijven in het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge iedere dag genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met eveneens tal van heerlijke, warme gerechten.

LiggingGolden Tulip Hotel de Medici Brugge 2

Het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge beschikt over een vrij centrale ligging. Het hotel is gelegen op amper 10 minuten van de Grote Markt van Brugge. Verschillende bezienswaardigheden waaronder het Prinselijk Begijnhof zijn gelegen op slechts 20 minuten wandelen. Ook mensen die graag een bezoek willen brengen aan Brouwerij De Halve Maan vinden deze op een dergelijke afstand terug.

Golden Tulip Hotel de Medici Brugge wellnesscentrum

Een verblijf in het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge staat in het teken van genieten. Dat kan niet alleen in de leuk ingerichte kamers of in de uitnodigende bar, bovendien beschikt dit hotel ook over een mooi en uitgebreid wellnesscentrum. Mensen die na een bezoek aan de fitness graag even lekker willen ontspannen zijn hier in ieder geval aan het juiste adres. Het wellnesscentrum is uitgerust met onder andere een bubbelbad en een zonnebank, maar ook een sauna en stoombad zijn aanwezig. Tot slot kunt u hier eveneens een rustgevende massage aanvragen waardoor u, uw dag op gepaste wijze begint… of afsluit!

Goedkoop overnachten in Golden Tulip Hotel de Medici Brugge

Klinkt bovenstaande voor jou ook als muziek in de oren en zou je bijgevolg ook graag een overnachting boeken in het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge? In dat geval kunnen we je alleen maar aanraden om even een kijkje te nemen bij Booking.com. Door uw boeking via deze populaire boekingssite te maken ben je niet alleen verzekerd van de laagst mogelijke prijs, bovendien kan je in het merendeel van de gevallen ook nog eens rekenen op gratis annuleren tot een paar dagen voor vertrek! Twijfel dan ook niet langer en boek jouw overnachting in het Golden Tulip Hotel de Medici Brugge tegen de laagste prijs bij Booking.com!