Grand Hotel Casselbergh Brugge

Grand Hotel Casselbergh Brugge 1Het Grand Hotel Casselbergh Brugge staat algemeen bekend als één van de beste hotels van de stad Brugge. Dit prachtige hotel weet op fantastische wijze historische elementen te combineren met moderne faciliteiten. Bovendien beschikt deze accommodatie niet alleen over sublieme kamers waar je, je als gast meteen in thuis voelt, daarnaast heeft het ook een ligging om u tegen te zeggen. Tel daar ook nog eens bij op dat je in het Grand Hotel Casselbergh Brugge altijd kan genieten van een gratis draadloze internetverbinding evenals een prachtig wellnesscentrum welke is terug te vinden in de 16-eeuwse kelders en je hebt meteen voldoende goede redenen om dit bijzondere hotel te komen ontdekken!

Kamers

Het Grand Hotel Casselbergh Brugge beschikt over tal van luxueus ingerichte kamers die zijn voorzien van alle modern comfort. In alle kamers heb je als gast de beschikking over een airco evenals een flatscreen-televisie met kabelzenders. Uiteraard mag ook een goed gevulde minibar niet ontbreken evenals de nodige koffie- en theefaciliteiten. Let wel, afhankelijk van het type kamer welke je boekt kan deze zich in de moderne of oude vleugel van het gebouw bevinden. Alle kamers zijn uiteraard voorzien van een eigen badkamer en beschikken over een gezellig warme stijl waardoor je, je hier ongetwijfeld meteen helemaal thuis voelt.

Prachtig wellnesscentrumGrand Hotel Casselbergh Brugge 2

In het Grand Hotel Casselbergh Brugge verblijf je in stijl. Dit blijkt niet alleen uit de prachtige kamers, daarnaast kan je hier eveneens heerlijk ontspannen in het aanwezige wellnesscentrum. Dit wellnesscentrum is terug te vinden in de sublieme 16e-eeuwse kelders van het pand en beschikt over een hamam, een sauna en een Turks stoombad. Daarnaast kunnen gasten die aan hun conditie willen werken terecht in het fitnesscentrum en is het mogelijk om een keuze te maken uit een bijzonder breed scala aan massagebehandelingen. Eén ding staat in ieder geval vast, wanneer je tijdens je vakantie Brugge echt optimaal wil kunnen genieten en ontspannen, dan ben je in het Grand Hotel Casselbergh Brugge beslist aan het juiste adres!

Ligging

Niet alleen de kamers van het Grand Hotel Casselbergh Brugge zullen je verwachtingen zonder probleem weten in te lossen, hetzelfde geldt ook voor de ligging van het hotel. We vinden deze accommodatie terug op een centrale locatie in het historisch centrum op amper 15 minuten lopen van het prachtige Prinselijk Begijnhof van de stad. Reizigers die met de trein komen kunnen er uiteraard voor kiezen om een taxi te nemen, maar kunnen ook te voet naar het hotel wandelen. Hier doe je zo’n kleine 20 minuten over. Het Grand Hotel Casselbergh Brugge ligt tot slot op een boogscheut van de Burg.

Grand Hotel Casselbergh Brugge 3Goedkoop overnachten in Grand Hotel Casselbergh Brugge

Bovenstaande maakt het in ieder geval duidelijk, ben je op zoek naar een prachtig hotel in het historische centrum van Brugge waar je kan genieten van tal van luxueuze en ontspannende faciliteiten? In dat geval zal het Grand Hotel Casselbergh Brugge probleemloos tegemoet komen aan al je verwachtingen. Zou je graag in dit mooie hotel willen verblijven tegen de scherpst mogelijke prijs? In dat geval raden we je aan om een overnachting te boeken via Booking.com. Op deze manier ben je immers verzekerd van de scherpst mogelijke prijs en kan je, je boeking doen tegen de interessantste voorwaarden. Aarzel dan ook niet langer en boek jouw overnachting in het prachtige Grand Hotel Casselbergh Brugge nu tegen de best mogelijke prijs via Booking.com!