Hotel Navarra ****

Hotel-Navarra-1Het Hotel Navarra vinden we terug in een elegant herenhuis welke dateert uit de 17e-eeuw. Het hotel is gelegen op een centrale locatie op slechts 3 minuten lopen van de Grote Markt van Brugge. Hotel Navarra biedt haar gasten de mogelijkheid om te verblijven in prachtige kamers die zijn voorzien van alle comfort. Bovendien kunnen alle gasten geheel gratis gebruikmaken van het uitgebreide wellnesscentrum met binnenzwembad. Wil je tijdens je vakantie in Brugge graag een auto huren om de omgeving van het historische centrum te ontdekken? Ook dat is mogelijk bij dit hotel!

Kamers in het Hotel Navarra

In eerste instantie zal je natuurlijk een goed beeld willen hebben van de kamers die zijn terug te vinden in het Hotel Navarra. Alle kamers beschikken over een zeer eigentijdse inrichting en hebben grote ramen. Deze grote ramen zorgen voor een optimale lichtinval waardoor het geheel nog gezelliger en uitnodigender overkomt. De warme kleuren zorgen er in ieder geval voor dat je, je hier meteen helemaal thuis voelt. In alle kamers kan je als gast steevast genieten van een gratis draadloze internetverbinding. Bovendien is er altijd een flatscreen-televisie aanwezig evenals gratis koffie- en theefaciliteiten. Tot slot beschikt iedere kamer over een mooie privé badkamer met bad of douche.

Gratis toegang tot spa en binnenzwembadHotel-Navarra-2

Hotel Navarra is één van de weinige hotels in Brugge die niet alleen de beschikking heeft over een wellnesscentrum, maar tevens over een binnenzwembad. Je kan hier als gast gratis genieten van een ontspannend momentje in de sauna, maar ook werken aan je conditie in het fitnesscentrum behoort tot de mogelijkheden. Tel daar ook nog eens het mooie binnenzwembad bij op en je hebt alvast heel wat te doen, zelfs wanneer het even niet helemaal meezit met het weer.

Ligging

Hotel Navarra kent een gunstige ligging in de Sint-Jakobsstraat in het historisch centrum van de stad. Het hotel bevindt zich dan ook op slechts 3 minuten lopen van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad waaronder Het Belfort en de Grote Markt. Het mooie aan de ligging van het hotel is ook dat je van hieruit het historische centrum perfect te voet kan ontdekken. Hierdoor hoef je geen extra geld uit te geven aan met name het gebruik van het openbaar vervoer, een taxi, etc. Eén ding staat in ieder geval vast, ook met de ligging van het Hotel Navarra zit het dus absoluut helemaal goed!

Hotel-Navarra-3Goedkoop overnachten in Hotel Navarra

De mooie en luxueuze kamers, het prachtige wellnesscentrum evenals de unieke ligging van dit hotel zorgen er voor dat veel reizigers zich aangetrokken voelen tot verblijfadres. Hotel Navarra is een 4-sterrenhotel die er voor zorgt dat al haar gasten steeds op zo optimaal mogelijke wijze worden verwend, maar daar staat uiteraard een bepaald prijskaartje tegenover. Wil je in dit prachtige hotel in het historische centrum van Brugge overnachten tegen de best mogelijke prijs en de interessantste voorwaarden? In dat geval is het beslist de moeite waard om je boeking te doen via Booking.com! In dat geval kan je niet alleen rekenen op de scherpst mogelijke prijs, daarnaast kan je vaak ook nog geheel gratis annuleren tot een paar dagen voor aankomst. Twijfel dan ook niet langer en boek jouw overnachting in Hotel Navarra nu tegen de best mogelijke prijs via Booking.com!