Lace Hotel Brugge ***

Het Lace Hotel Brugge stond voorheen bekend onder de naam “Hotel De Markies”. Het hotel is gelegen in het historische centrum van de stad op een afstand van slechts 650 meter ten opzichte van de Grote Markt en het Belfort. Het hotel beschikt over eenvoudig ingerichte, maar mooie kamers die je als reiziger een degelijk comfort aanbieden. De dag goed beginnen doe je in dit hotel met een stevig ontbijt in het gezellige restaurant. Reizigers die op zoek zijn naar een mooie accommodatie op een goede locatie in het historisch centrum tegen een scherpe prijs doen er goed aan om even dit hotel te overwegen.

lace-hotel-brugge-2Kamers Lace Hotel Brugge

Indien u besluit om te overnachten in het Lace Hotel Brugge zal je een keuze moeten maken uit verschillende soorten kamers. Wanneer je alleen op vakantie naar Brugge gaat kan je kiezen voor de scherp geprijsde eenpersoonskamer. Als koppel kan je dan weer kiezen voor een gewone of een deluxe tweepersoonskamer. Buiten deze mogelijkheden kan je eveneens opteren voor een driepersoonskamer (ideaal voor koppels met een kind) of kan je wanneer je toch graag wat meer luxe ter beschikking hebt kiezen voor een riante suite. Alle kamers beschikken in ieder geval over een privé badkamer evenals een flatscreen-tv en een gratis draadloze internetverbinding. Niet alle, maar wel sommige kamers zijn voorzien van een balkon.

Ligging Lace Hotel Brugge

Eén van de belangrijkste troeven van dit hotel is de ligging in het historisch centrum. Zoals eerder reeds aangegeven bevindt het Lace Hotel zich namelijk op slechts 650 meter van de Grote Markt met het statige Belfort. Op minder dan 10 minuten lopen van deze accommodatie is echter ook de bekende Halve Maan brouwerij terug te vinden evenals Het Begijnhof, toch één van de bezienswaardigheden die je tijdens een vakantie in Brugge beslist niet over het hoofd mag zien. Ben je samen met je partner op vakantie en ben je daarom genoodzaakt om ook een beetje te spenderen in het ontdekken van de winkels in Brugge? Ook dat is geen probleem. Enkele van de belangrijkste winkelstraten zijn immers op een steenworp afstand van deze accommodatie terug te vinden.

Goedkoop overnachten in het Lace Hotel BruggeLace Hotel Brugge 3

Het Lace Hotel in Brugge beschikt over 3 sterren. Dit wil zeggen dat het prijsniveau zeer toegankelijk is, ook voor mensen die niet graag erg veel geld willen uitgeven tijdens hun vakantie in Brugge. Wanneer je er echter zeker van wil zijn dat je op echt goedkope wijze kan overnachten in het Lace Hotel Brugge is het aan te raden om je boeking te doen via Booking.com. Niet alleen ben je dan immers verzekerd van de scherpst mogelijke prijs, daarnaast beschik je ook veelal over de mogelijkheid om gratis te annuleren tot een paar dagen voor aankomst. Bespaar jezelf dus extra kosten en boek op een veilige manier jouw overnachting in dit leuke hotel in Brugge via Booking.com. Boek nu jouw overnachting in het Lace Hotel in Brugge tegen de laagste prijs via Booking.com!