Reisgids

Hier op Brugge.nl stellen we alles in het werk om onze bezoekers van zoveel mogelijk interessante informatie te voorzien over het mooie Brugge. We kunnen ons evenwel voorstellen dat je bijvoorbeeld tijdens een wandeling doorheen de stad graag enkele feiten wilt kunnen opzoeken. Ook een beetje extra informatie over de bezienswaardigheid waar je voor staat of doorheen loopt is ongetwijfeld mooi meegenomen. Door de jaren heen zijn er op de markt verschillende (compacte) reisgidsen verschenen die je een goed beeld geven van niet alleen de stad Brugge op vandaag, maar ook van diens verleden. Zo krijg je meteen veel interessante achtergrondinformatie waardoor je, je een beter beeld kan vormen van het voormalige leven in deze historische stad. Wij hebben de beste reisgidsen die door de jaren heen zijn verschenen alvast even voor jou op een rijtje gezet.


Brugge Stadsgids 2016

Brugge Stadsgids 2016Op deze pagina worden heel wat interessante reisgidsen over Brugge weergegeven, maar slechts één van al deze gidsen is uitgegeven door de stad Brugge zelf. De Brugge Stadsgids 2016 zorgt er voor dat reizigers ook het komende jaar terug het beste van deze prachtige historische stad kunnen ontdekken. Wanneer je er voor kiest om de Brugge Stadsgids 2016 in huis te halen ben je in ieder geval steeds verzekerd van een uitstekend en actueel naslagwerk dat boordevol interessante informatie staat over de bezienswaardigheden in de stad, de activiteiten die je er kan ondernemen en ga zo maar door. De officiële Brugge Stadsgids 2016 is dan ook een absolute aanrader.


De Groene Reisgids Weekend – Brugge

De Groene Reisgids WeekendWanneer je een weekendje Brugge hebt geboekt komen er bijzonder veel verschillende zaken op je af. Zo kan je verschillende bezienswaardigheden bezoeken, maar moet je ook een keuze maken uit een leuke accommodatie om te verblijven. Als je dan ook nog eens leuke adresjes wil hebben om iets lekkers te gaan eten is het hek helemaal van de dam. De Groene Reisgids Weekend – Brugge is een uitstekende reisgids voor mensen die graag over een compleet naslagwerk in een klein formaat willen beschikken. De reisgids staat boordevol interessante informatie met betrekking tot aankomen in Brugge, maar geeft ook gedetailleerde informatie over de verblijfadressen, de leukste winkels, restaurants en monumenten en ga zo maar door. Wanneer je een echt complete reisgids over Brugge in huis wil halen die toch beschikt over een compact formaat is dit een absolute aanrader!


De Groene Reisgids Weekend – Brugge (ebook)

De Groene Reisgids WeekendSteeds meer mensen vinden het handiger om geen papieren reisgids meer bij te hebben, maar kiezen voor een digitale variant. Dat is interessant omwille van verschillende redenen. Door te kiezen voor De Groene Reisgids Weekend – Brugge ebook zorg je er bijvoorbeeld voor dat je niet onnodig extra bagage mee moet nemen (zo’n uit de kluiten gewassen reisgids kan behoorlijk zwaar zijn), daarnaast raken de pagina’s ook niet beschadigd. Je kan met andere woorden altijd informatie opvragen via je iPad, iPhone of ander toestel. Wil je met andere woorden kunnen genieten van het zeer uitgebreide aanbod aan informatie die De Groene Reisgids Weekend – Brugge voor jou in petto heeft, maar dan wel in digitale vorm? Aarzel dan niet langer en bestel snel dit zeer interessante ebook!


100% Brugge Reisgids

100 procent Brugge reisgidsDe 100% reisgidsen staan bekend als zeer betrouwbare en overzichtelijke naslagwerken die een meerde kunnen vormen tijdens iedere vakantie. Of je nu een weekend of een langere vakantie in Brugge hebt geboekt, door gebruik te maken van de 100% Brugge Reisgids zorg je er voor dat je, je geen moment zal vervelen. De reisgids staat boordevol fantastische wandelroutes doorheen het stadscentrum die je kennis laten maken met de belangrijkste bezienswaardigheden en hun geschiedenis. Bovendien krijg je handige tips over de leukste adressen om een lekker hapje te eten en is er ook voor de liefhebbers van het uitgaansleven heel wat interessants te ontdekken. Deze 100% Brugge Reisgids is dan ook zowel voor de jonge als voor de wat oudere reiziger een absolute aanrader.


Brugge – 200 plekken die je gezien moet hebben

Brugge – 200 plekken die je gezien moet hebbenSophie Allegaert heeft een reisgids geschreven voor de reiziger die het maximale uit zijn of haar vakantie in Brugge wil halen. In deze unieke reisgids maakt de lezer kennis met 200 plekken in en rondom Brugge die je absoluut gezien moet hebben. Het betreft hier bijvoorbeeld niet alleen de collectie meesterwerken van de Vlaamse Primitieven, maar ook het Groeningemuseum, het Prinselijk Begijnhof van de stad en ga zo maar door. Naast het ongelofelijke aanbod aan informatie over de vele bezienswaardigheden die Brugge rijk is wordt er ook speciale aandacht besteed aan met name de beste plaats voor het kopen van chocolade, het drinken van een typisch Brugs biertje en ga zo maar door. In ieder geval, deze Brugge – 200 plekken die je gezien moet hebben reisgids is een warme aanrader voor iedere reiziger!


Marco Polo Vlaanderen

Marco Polo VlaanderenBen je van plan om tijdens je vakantie niet alleen Brugge te bezoeken, maar zou je graag ook nog andere Vlaamse steden willen ontdekken? In dat geval is de Marco Polo Vlaanderen reisgids misschien wel iets voor jou. Deze compacte reisgids weet toch een indrukwekkende hoeveelheid informatie te bundelen over niet alleen Brugge, maar ook over Gent en Antwerpen. Tijdens één vakantie kan je op deze manier drie van de belangrijkste steden van België ontdekken en dat zonder dat je ook maar iets van achtergrondinformatie hoeft te missen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je een langere vakantie in Vlaanderen doorbrengen? Dan is deze reisgids het bekijken meer dan waard!


ANWB Brugge en de Belgische kust

ANWB Extra Brugge En De Belgische KustDe ANWB Brugge reisgids is een prima reisgids voor reizigers die niet alleen Brugge willen ontdekken tijdens een vakantie in België, maar ook haar omgeving. Deze reisgids voorziet je dan ook van interessante informatie over niet alleen de hoofdstad van West-Vlaanderen, maar ook over bijvoorbeeld Knokke en Zeebrugge. Wil je jouw vakantie in Brugge combineren met een bezoek aan het prachtige en historisch interessante Ieper en Diksmuide? Ook in dat geval biedt deze reisgids je meteen alle nodige informatie om jouw bezoek tot een waar succes te maken. Tel daar ook nog eens de grote, uitneembare kaart bij op evenals de scherpe kostprijs van deze reisgids en je hebt meteen voldoende goede redenen om hem in huis te halen!