Zomeren op de Vismarkt in Brugge

De Vismarkt van Brugge wordt vaak omschreven als één van de meest onderschatte locaties van de stad. Uiteraard is de functie van deze plaats duidelijk, maar veel toeristen en zelfs inwoners van de stad verbazen zich keer op keer weer over het fantastische uitzicht dat je hier hebt op bepaalde delen van de Brugse binnenstad. Om de Vismarkt van Brugge nog meer in de kijker te zetten wordt er ook dit jaar terug voor gekozen om het evenement ‘Zomeren op de Vismarkt’ plaats te laten vinden. Elke vrijdag tussen 9 juni en 25 augustus ben je op de Vismarkt dan ook welkom voor een sfeervol aperitief. Het evenement was de voorgaande jaren een schot in de roos en ook de eerste versie van dit jaar welke voorgaande vrijdag plaatsvond was meteen een schot in de roos.

Aperitieven elke vrijdagavond van 16h00 tot 22h00

Het evenement ‘Zomeren op de Vismarkt’ vindt elke vrijdagavond plaats van 9 juni tot en met 25 augustus van 16h00 tot 22h00. Net zoals de voorgaande jaren staan er ook dan terug verschillende standjes op de Vismarkt waar bezoekers naar hartenlust kunnen aperitieven. Naar goede gewoonte zijn enkele van de bekendste namen uit de Brugse horecawereld vertegenwoordigd. Het gaat hierbij niet alleen om Den Gouden Karpel, maar ook om Wijnbar Est evenals de Brugse Ginclub.

Dansen op de Vismarkt

Sowieso is het de bedoeling van het Brugse stadsbestuur om de Vismarkt als locatie voor (kleine) evenementen meer te gaan promoten. Dit gebeurt niet alleen met de zomerse aperitief elke vrijdagavond, maar ook door een optreden op donderdag van de volksdansgroep ‘dAnskedoen’. Op zaterdag wordt je op zwoele wijze in hogere sferen gebracht met de Salsa de Brujas en op zondag zijn de Pasos de Brujas aan de beurt.

Plaats een reactie