Appartementen

Tijdens een stedentrip Brugge kan je op vlak van accommodatie een keuze maken uit een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Je kan één van de verschillende prachtige hotels boeken die zijn terug te vinden doorheen de stad, maar het is ook mogelijk om de privacy op te zoeken van een appartement. Het aanbod aan appartementen in Brugge mag dan wel iets beperkter zijn in vergelijking met het aanbod aan hotels, dat neemt niet weg dat er prachtige verblijfadressen zijn terug te vinden die zonder twijfel aan ieders verwachting zullen weten te voldoen. Ook een appartement boeken tijdens je stedentrip Brugge? Wij hebben de beste appartementen op deze pagina voor jou verzameld!

Appartementen in Brugge

The Abiente Rooms

Het appartementencomplex Abiente Rooms is terug te vinden in een prachtige, 17e-eeuwse woning die is gelegen op amper 350 meter van de Markt van Brugge. Het complex beschikt over twee moderne appartementen welke allen zijn voorzien van gratis draadloos internet net als een flatscreen-televisie. In de gedeelte woonruimte van Abiente Rooms vinden we twee koelkasten terug (één voor elke kamer uiteraard). Bovendien kunnen gasten gebruikmaken van een magnetron net als thee- en koffiefaciliteiten. Het spreekt voor zich dat de appartementen in het complex allen zijn voorzien van een comfortabele zithoek en daarnaast kan je heerlijk genieten in de eigen badkamer. Alle kamers zijn ingericht met behulp van parket en hebben houten balkenplafonds.

Holiday Home t’ Keerske

Home t’ Keerske heeft een centrale ligging in het historische hart van de stad Brugge. De accommodatie is dan ook terug te vinden op een afstand van slechts 100 meter van de Markt van de stad met het statige Belfort. In de volledige woning kunnen gasten uiteraard genieten van een draadloze internetverbinding. De appartementen die deel uitmaken van Holiday Home t’ Keerske beschikken allemaal over een woonkamer waar je een televisie in terug kan vinden net als een zithoek en een eettafel. De kamers hebben verder allen een ingerichte keuken evenals een badkamer met bad of douche en een haardroger. Het appartement is bovendien eveneens voorzien van een gemeubileerd terras. In de directe omgeving van Holiday Home t’ Keerske zijn niet alleen verschillende prima restaurants terug te vinden, je kan er ook inkopen doen in enkele supermarkten.