Stedentrip

Er zijn erg veel goede redenen aan te halen waarom het boeken van een stedentrip Brugge een goed idee is. In eerste instantie zijn er maar weinig steden in België (en zelfs in Europa) terug te vinden die het historische aspect op dergelijke, meesterlijke wijze hebben weten te behouden. Bovendien is het ook nog eens zo dat Brugge bulkt van de diversiteit. Niet alleen verliefde koppeltjes zullen in het Venetië van het Noorden de tijd van hun leven beleven, ook cultuurliefhebbers, levensgenieters en gezinnen met kinderen zullen hun verblijf in de West-Vlaamse hoofdstad niet snel vergeten.

Brugge

Ieder jaar opnieuw kiezen heel wat verliefde koppeltjes er voor om een stedentrip Brugge te boeken. Tijdens een dergelijke stedentrip willen ze niet alleen genieten van de uitmuntende schoonheid van de stad, maar ook van elkaar. Mensen die houden van de romantiek zullen in Brugge ongetwijfeld aan hun trekken komen. Niet alleen kunnen ze er namelijk na het ondergaan van de zon een wandeling maken in het warme, vurige licht die van de vele monumenten als een beschermend deken over de stad valt, daarnaast is ook een tochtje over de bekende Brugse reien een absolute aanrader. Tel daar ook nog eens bij op dat heel wat hotels in de binnenstad over een zeer charmant, gezellig en o zo romantisch kader beschikken en het mag duidelijk zijn dat Brugge een uitstekende bestemming is voor een romantische stedentrip.

Bezienswaardigheden in Brugge

Stedentrip Brugge met kinderen

Wil je niet alleen met je partner, maar wel met het hele gezin op vakantie? Ook dan is een stedentrip Brugge boeken een goed idee. Het mag misschien op het eerste zicht niet zo lijken, maar ook voor kinderen heeft deze stad heel wat moois in petto. Zo is er bijvoorbeeld een heus themapark net buiten het centrum gelegen dat luistert naar de naam “Boudewijnpark”. Het Boudewijnpark is een mooi themapark die door de jaren heen enkele mooie uitbreidingen heeft gekregen. Op vandaag zijn er dan ook niet alleen buiten heel wat leuke attracties terug te vinden, ook tijdens regenachtige dagen valt er genoeg te beleven waardoor je kinderen zich werkelijk geen moment zullen vervelen. Heb je het niet zo begrepen op een themapark en wil je tijdens een stedentrip Brugge vooral binnen het historische centrum blijven? In dat geval is een bezoek brengen aan het Frietmuseum of Choco-Story dan weer een goede keuze.

Culturele stedentrip Brugge

Cultuurliefhebbers zullen aan Brugge al snel hun hart verliezen. Met een ruim aanbod aan historische bezienswaardigheden is deze stad voor liefhebbers van een mooie architectuur en een meeslepende geschiedenis een absolute aanrader. Tijdens een tour doorheen de stad maak je al snel kennis met het statige Belfort (van waaruit je een prachtige panorama hebt over de stad), ontdek je tal van interessante musea en kom je tot rust in het Prinselijk Begijnhof. Wanneer je graag een culturele vakantie zou willen boeken niet ver van huis, dan is een stedentrip Brugge absoluut een aanrader!

Stedentrip Brugge boeken

Een stedentrip Brugge kan geboekt worden op tal van verschillende manieren. Wij raden onze bezoekers graag aan om gebruik te maken van de mogelijkheden van de populaire online boekingssite Booking.com. Deze website biedt alle hotels aan die in de stad zijn terug te vinden en dat terwijl je gegarandeerd zeker bent van de scherpst mogelijke prijs. Een extra interessante troef van Booking.com is ook dat je vaak geen speciale annuleringsverzekering dient af te sluiten. Annuleren is namelijk in het merendeel van de gevallen mogelijk tot net voor vertrek. Let wel, controleer altijd goed de geldende voorwaarden, want deze kunnen sterk afhankelijk zijn van de accommodatie van je keuze. Zou je liever een beroep willen doen op een reisorganisatie die je een compleet pakket voor je stedentrip aan kan bieden? Ook dat is uiteraard mogelijk. In dat geval kan je bijvoorbeeld het aanbod bekijken van de reisorganisatie Kras.nl.