Bioscopen

Wanneer je bijvoorbeeld een weekend of misschien wel voor een iets langere periode naar Brugge komt zal je ‘s avonds uiteraard niet zomaar in je hotelkamer door willen brengen. Het Brugse nachtleven heeft dan ook heel wat te bieden, maar wat zou je er van denken om de avond te beginnen met bijvoorbeeld een leuke of misschien wel een romantische film? Brugge telt verschillende bioscopen die je uitnodigen om één van de nieuwste films te ontdekken, alleen, met vrienden of samen met je partner. Wil jij tijdens jouw vakantie in Brugge ook wel een leuk filmpje meepikken? In dat geval kan dat bij één van de onderstaande bioscopen!

Kinepolis Brugge

De grootste en bekendste van de bioscopen in Brugge is uiteraard Kinepolis. Deze bioscoop is gelegen aan de Koning AlbertI-laan (nummer 200) op een boogscheut van de autosnelweg. Een avondje filmplezier beleven doe je hier volgens de bekende Kinepolis formule. Hier ben je steeds aan het juiste adres voor de laatste nieuwe films waar je van kan genieten in prachtige zalen met leuke, comfortabele stoelen en dat onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Wil je ook op optimale wijze kunnen genieten van de bekendste, nieuwe films van het moment? Dan is een bezoekje brengen aan Kinepolis Brugge ongetwijfeld een aanrader. Wil je graag weten welke films er nu allemaal spelen in Kinepolis Brugge? Bezoek dan hun website; www.kinepolis.be!

Cinema Liberty

Deze bioscoop is gevestigd in de Kuipersstraat (nummer 23). In tegenstelling tot de bekende films van Kinepolis wordt hier eerder gekozen voor de meer alternatieve films. Bovendien is het belangrijk om er rekening mee te houden dat hier niet altijd dagelijkse voorstellingen worden gehouden. Als liefhebber van alternatieve films heeft deze bioscoop ongetwijfeld heel wat pareltjes in huis, maar je dient op voorhand wel even de website te raadplegen om te achterhalen of er op dat ogenblik dagelijkse voorstellingen zijn en indien ja, welke precies. De website van Cinema Liberty in Brugge is www.cinema-liberty.be.

Cinema Lumière

Gelegen op een centrale locatie, namelijk in de Sint-Jakobsstraat 36B is een leuke, uitnodigende en gezellige stadsbioscoop terug te vinden die luistert naar de naam Cinema Lumière. Zowel voor jong als oud zijn hier prachtige films te bekijken in een erg gezellig kader. Cinema Lumière beschikt niet alleen over een degelijk aanbod aan films voor volwassenen, ook voor kinderen zijn er speciale namiddagvoorstellingen, uiteraard met een aangepast schema. Voor meer informatie over de actuele films die gedraaid worden in Cinema Lumière in Brugge kan je een bezoekje brengen aan hun website, www.lumierecinema.be.