Brugge

Home > Blog

Bezoek Wintervonken 2016!

In 2016 strijkt het evenement Wintervonken voor de derde keer neer in Brugge. Het evenement wordt gehouden op de Burg en kan bezocht worden op vrijdag 5 en zaterdag 6 februari. Wie er gisteren niet bij kon zijn krijgt dus deze avond een herkansing! Het prachtige spektakel start om 19h00. Op dit tijdstip ben je welkom op het winterterras welke is ingericht door de Vuurmeesters.

Om 19h30 volgt een voorstelling van Fiers à Cheval van La Compagnie des Quidams. De voorstelling staat er om bekend zeer feeëriek te zijn wat perfect past in het middeleeuwse plaatje van de Burg. De voorstelling is afgelopen om 21h15 waarna gisteren de muzikanten van Celestroï het overnamen. Op vandaag is het de beurt aan Les Fanfoireux om er een lekker warm en gezellig feestje van te maken.

Ben je met andere woorden in Brugge vandaag en ben je nog op zoek naar iets leuks om te doen deze avond? In dat geval is een bezoek brengen aan Wintervonken 2016 op de Burg ongetwijfeld een aanrader. Bovendien zijn de voorstellingen volledig gratis!