Brugge

Home > Blog

Brugse Vesten deze zomer nog aantrekkelijker

De Vesten van Brugge zijn niet alleen bij inwoners van de stad, maar ook bij toeristen bijzonder populair. De zogenaamde groene long van Brugge nodigt vooral tijdens de zomer uit om er even te vertoeven. Deze zomer heb je zomaar nog meer redenen om hier op z’n minst een klein stukje van je vakantie door te brengen. Zo zijn er langs de Vesten twee heuse pop-upcafés geopend en is er een openbare barbecue terug te vinden. Deze twee nieuwe toevoegingen zorgen er voor dat een passage maken langs de Brugse Vesten zomaar even heel wat smakelijker is geworden!

Pop-upcafé in Visartpark

Deze zomer zal een ingerichte container met luifel in het Visartpark dienst doen als pop-upcafé. Het spreekt voor zich dat ook een leuk en uitnodigend terras in deze prachtige, natuurlijke omgeving niet kan ontbreken. Het pop-upcafé in het Visartpark mag dan nog zo leuk en aantrekkelijk zijn, degene die wordt opgetrokken aan de Gentpoort is toch behoorlijk wat groter. Het zogenaamde URB EGG-café wordt gekoppeld aan een tentoonstelling in de Gentpoort zelf. Op deze manier kan je deze zomer aan de Gentpoort twee vliegen in één slag slaan!

Eerste openbare barbecue van Brugge

Tijdens een wandeling langs de Vesten deze zomer zal je ongetwijfeld de geur van heerlijke hamburgers en worsten kunnen opsnuiven. Deze geur zal afkomstig zijn van de allereerste openbare barbecue van de stad. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, tijdens een stedentrip of vakantie in Brugge deze zomer mag een wandeling langs de Vesten zeker en vast niet op je verlanglijstje ontbreken!