Brugge

Home > Blog

De mom bag als ideale reistas

Ga jij binnenkort op vakantie of gewoon een lekker weekendje weg naar bijvoorbeeld Brugge Dan is het wel handig dat je een goede reistas bij je hebt. Ook voor een weekendje weg heb je namelijk meer kleding en andere spullen nodig, dan we vaak op voorhand denken. Je kunt natuurlijk beter een broek en trui extra meenemen, dan dat je moet puzzelen om te zorgen dat je iedere dag iets leuks aan hebt. Vooral bij vrouwen is dit vaak het geval, die willen niet alleen voor iedere dag een nieuw setje kleding, maar bijvoorbeeld ook wanneer ze naar het strand gaan en bijvoorbeeld voor de ochtend. Omdat het vinden van een geschikte reistas best een uitdaging kan zijn, hebben wij een tip voor je! Kies voor de mom bag. Waarom, dat vertellen we je natuurlijk allemaal.

Veel ruimte

Als je op vakantie gaat, dan weet je als geen ander dat je altijd veel meer meeneemt dan eigenlijk nodig. Logisch ook, want je favoriete crème kun je namelijk vaak niet zo even ergens anders kopen. Door te kiezen voor mom bags, zorg je niet alleen dat je er stijlvol bij loopt, maar ook dat je kiest voor een tas met veel ruimte. Deze tassen zijn daarom ideaal als reistas voor bijvoorbeeld een paar extra schoenen, föhn, je reispapieren en eigenlijk al het andere wat niet of niet meer volledig in je koffer past. Mom bags zijn juist door de veelzijdigheid de afgelopen jaren alleen maar populairder geworden. Zo kunnen ze worden gebruikt als reistas, maar natuurlijk ook voor allerlei andere dingen, zoals boodschappen of gewoon als tas voor naar je werk. Kortom, reden genoeg dus om zo’n mom bag aan te schaffen als je het ons vraagt.

Verschillende vakken

Een grote tas is leuk, maar niet wanneer je het belangrijk vindt dat alles goed geordend kan worden in je tas. Kies je voor een shopper tas, dan beschikken deze, in tegenstelling tot veel andere soortgelijke tassen, vaak niet over veel meer dan twee of drie extra vakjes, waardoor het wat lastiger wordt om deze als reistas te gebruiken. De mom bag daarentegen heeft dit een stuk beter voor elkaar. Stel dat je kiest voor de mom bag, dan heb je als voordeel dat ze er in allerlei soorten, kleuren en maten zijn, maar je dus ook zeker weet dat ze beschikken over meerdere vakken en je je dus geen zorgen hoeft te maken over dat je eerst een kwartier moet zoeken naar je telefoon bijvoorbeeld.

Verkrijgbaar in allerlei kleuren

Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je er natuurlijk wel een beetje leuk bijlopen. Omdat we dat heel goed begrijpen, is de mom bag een absolute aanrader. Deze te gekke tassen zijn namelijk niet alleen praktisch gezien een absolute aanrader, maar ook als we kijken naar de verschillende kleuren en stijlen die er beschikbaar zijn. Hoe leuk is het om een zomerse kleur te kiezen, die ook direct matcht bij je strandoutfit? Juist omdat er zo ontzettend veel mogelijkheden zijn, is dit een tas die ideaal is voor degene die praktisch en stijlvol op een leuke manier met elkaar willen kunnen combineren.