Brugge

Home > Blog

De solden zijn gestart in Brugge!

Op 1 juli worden ieder jaar opnieuw de traditionele zomersolden op gang getrapt. Dat is uiteraard dit jaar niet anders. Brugge mag dan in de eerste plaats een historische stad zijn, dat neemt niet weg dat je er ook geweldig kan winkelen. De belangrijkste winkelstraten van de stad zijn ongetwijfeld de Geldmuntstraat, de Noordzandstraat en Zuidzandstraat evenals de Steenstraat. Er wordt door het stadsbestuur steevast alles aan gedaan om er voor te zorgen dat mensen die naar Brugge komen winkelen dit in alle comfort kunnen doen, ook tijdens de zomersolden! Wil je dus voor je aankomende vakantie nog snel wat extra mooie en voordelige kleding scoren? Dan ben je in Brugge zeker aan het juiste adres!

Shoppen tijdens de eerste zondag van de maand!

Iedere eerste zondag van de maand is het mogelijk om in Brugge de leukste koopjes te komen doen. Dit geldt uiteraard ook voor tijdens de soldenperiode. Op deze zondag zijn de meeste van de winkels in de binnenstad geopend en zeker nu met de solden bieden ze je de mogelijkheid om de mooiste koopjes te doen tegen de scherpst mogelijke prijs. Ook leuk om te weten is dat de belangrijkste winkelstraten tijdens deze periode autoluw zijn gemaakt. Dit zorgt er voor dat je werkelijk in alle comfort en op een echte veilige manier jouw inkopen kan doen in het prachtige Brugge.

Parkeren in Brugge tijdens de solden?

Parkeren in Brugge is soms een uitdaging, vooral wanneer er speciale evenementen worden gehouden of bijvoorbeeld tijdens de soldenperiode. Hier op Brugge.nl geven we onze bezoekers gelukkig zeer uitgebreide informatie over de belangrijkste parkings van de stad. Zo kan je op onze website zeer uitgebreide informatie terugvinden over de Parking Centrum Station evenals de Parking Centrum Zand. Door rekening te houden met deze informatie zal je merken dat je jouw auto vrij eenvoudig zal kunnen parkeren, zelfs tijdens de drukste periodes van het jaar.

Tip! Maak gebruik van de shopping app!

Wat veel bezoekers van het prachtige Brugge niet weten is dat het stadsbestuur een app heeft laten ontwikkelen die je op een bijzonder praktische wijze gedetailleerde informatie verstrekt over de verschillende handelszaken die in de Brugse binnenstad zijn terug te vinden. Op deze manier wordt het voor jou meteen duidelijk welke aankopen je waar kan doen. De shopping app van de stad Brugge is beschikbaar voor zowel Android als iOS.