Brugge

Home > Blog

Een film kijken op het strand van Zeebrugge

Net zoals de voorbije jaren is het ook dit jaar opnieuw mogelijk om samen met je partner, je vrienden of gewoon alleen te genieten van de mooiste films op het uitnodigende strand van Zeebrugge. Elke donderdag tijdens de maanden juli en augustus wordt er namelijk een prachtige film op het strand afgespeeld. Deel uitmaken van deze openluchtbioscoop is gratis mogelijk en er wordt ook speciale aandacht geschonken aan de jongeren. In de namiddag, namelijk tussen 14h30 en 16h30 worden steevast films getoond voor het jongere publiek. In de avond is het dan de beurt aan de volwassenen! De volledige kalender van Filmophetstrand 2016 is hier op de website van Brugge Plus terug te vinden.

Waar?

Filmophetstrand vindt elk jaar plaats op het strand van Zeebrugge. De locatie bevindt zich ter hoogte van de St. George’s Day Wandeling. Ook het evenementenplatform is hier gelegen. Let wel op, tijdens de opbouw evenals de afbraak van het evenement WeCanDance (welke plaatsvindt begin augustus) zal Filmophetstrand even andere oorden gaan opzoeken. Dan is het evenement terug te vinden ter hoogte van de Londonstraat.

Een leuke tip voor jong en oud!

Tijdens de zomermaanden kiezen zeer veel toeristen die Brugge bezoeken er voor om bij mooi weer ook even een uitstapje te maken richting de kust. Verschillende kustplaatsen waaronder ook Zeebrugge zijn dan ook op minder dan een half uur te bereiken. Een vlotte rit naar Zeebrugge kan zelfs gemaakt worden binnen de 20 minuten. Let wel op, tijdens de drukste en warmste dagen van de zomer is het mogelijk dat er rekening moet worden gehouden met een beetje file. Het spreekt voor zich dat deze de reistijd behoorlijk kan beïnvloeden. Toch, ben je nog op zoek naar een leuke afwisseling voor tijdens jouw stedentrip in Brugge? Dan is een bezoekje brengen aan Filmophetstrand in Zeebrugge zonder enige twijfel een absolute aanrader!