Brugge

Home > Blog

Morgen Belgische bekerfinale op ‘t Zand

Het was een unieke belevenis vorig jaar voor voetballiefhebbers, toeristen en toevallige voorbijgangers toen ze op ‘t Zand een grote menigte live de Belgische bekerfinale zagen volgen. Club Brugge nam het tijdens de finale van 2015 op tegen rivaal Anderlecht. De West-Vlaamse ploeg kwam al snel op voorsprong, maar moest in het slot van de wedstrijd een late gelijkmaker slikken. Verlengingen drongen zich op, maar Lior Refaelov, één van de beste spelers van Club Brugge besliste daar met een pareltje van formaat anders over. ‘t Zand barstte uit haar voegen en het feest bleef na aankomst van de spelers doorgaan tot in de vroege uurtjes. Ook dit jaar kan je dit sublieme feest in Brugge beleven!

Bekerfinale tegen Standard

Voor het tweede jaar op rij schopte Club Brugge het namelijk tot in de finale van de beker van België. Daar wacht dit jaar niet rivaal Anderlecht, maar wel de Luikse ploeg Standard. Heel veel blauw zwarte supporters grepen naast een ticket voor de bekermatch in Brussel, maar dat mag de pret niet drukken. Op ‘t Zand wordt op zondag 20 maart 2016 dan ook opnieuw een heus supportersdorp opgetrokken van waaruit je de wedstrijd live kan volgen. Sfeer gegarandeerd!

7.500 supporters

De organisatie van het supportersdorp voor de Belgische bekerfinale op ‘t Zand in Brugge verwacht morgen zo’n 7.500 binnenlandse en buitenlandse supporters van Club Brugge. Ben je met andere woorden dit weekend in de West-Vlaamse hoofdstad en ben je voetbalsupporter? Mis dit unieke evenement dan zeker niet! DJ Harm verwelkomt de supporters reeds vanaf 14h00 op ‘t Zand waarna de partycoverband Edje Ska vanaf 19h00 overneemt. Wint Club Brugge de beker, dan komen de spelers uiteraard opnieuw naar ‘t Zand om samen met jullie de feestnacht in te zetten!