Brugge

Home > Blog

Nog enkele dagen schaatsen in Boudewijnpark

Wanneer de schaatspiste op de markt in Brugge haar deuren sluit hoeven fervente schaatsers die op vakantie zijn in Brugge nog niet meteen een traantje van verdriet weg te pinken. Het populaire attractiepark Boudewijnpark biedt je namelijk ook de mogelijkheid om de schaatsen onder te binden en dat tot eind februari. Verblijf je de komende dagen in Brugge en wil je nog één keer kunnen genieten van de unieke sfeer die er toch altijd wel een beetje heerst op een schaatspiste? In dat geval is een bezoekje brengen aan de schaatspiste van het Boudewijnpark beslist een aanrader.

Schaatsen voor jong en oud

Het Boudewijnpark maakt het voor jong en oud mogelijk om heel veel plezier te beleven tijdens het schaatsen. Je dient zelf niet over materiaal te beschikken. Het Boudewijnpark biedt je immers de mogelijkheid om schaatsen te huren die beschikken over een uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar zijn vanaf maatje 23. Bovendien zijn er eveneens schaatsrekjes van ijzer beschikbaar die kindjes kunnen helpen tijdens het schaatsen. Zo wordt deze winterpret echt leuk gehouden voor alle leeftijden. Bovendien biedt het Boudewijnpark speciale combi tickets aan voor zowel het schaatsen als het meepikken van een show in het populaire Dolfinarium van het park.

Prijs om te schaatsen

Wil jij ook gaan schaatsen alleen, samen met je partner of met de kinderen? In dat geval zal je rekening moeten houden met de volgende kosten:

Schaatsbeurt: € 6,00 per persoon
Huur schaatsen: € 3,00 per persoon

Je kan er ook voor kiezen om een 10- of een 23-beurtenkaart aan te kopen. Deze kosten 54 of 120 euro per persoon en zijn 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Schaatsen tot 28 februari

Wie nu nog wil gaan schaatsen in het Boudewijnpark zal er hoe dan ook snel bij moeten zijn. Op 28 februari gaan de deuren van de schaatspiste immers dicht om slechts terug te openen eind oktober!