Brugge

Home > Blog

Wintersolden in Brugge!

De eerste maand van het nieuwe jaar wordt traditioneel ingezet met een heuse koopjesperiode. Tijdens deze periode pakken de winkels in Brugge uit met zeer aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot wel 75 procent. Tijdens de soldenmaand een bezoek brengen aan Brugge is dan ook extra interessant. Tijdens deze periode kan je niet alleen genieten van de vele, prachtige bezienswaardigheden in de stad, daarnaast kan je in een aantrekkelijke, winterse sfeer ook nog eens fantastische koopjes doen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, een lekkere parfum of een leuk stukje voor in je interieur, je vindt het in Brugge allemaal!

Aantrekkelijke koopjes

Brugge telt een ruime verzameling van leuke winkels waarin het heerlijk shoppen is, zeker tijdens de solden. Je kan hier niet alleen het merendeel van de grote ketens terugvinden, daarnaast zijn er ook heel wat kleinere, maar daardoor niet minder aantrekkelijke winkels te ontdekken. Het wordt omwille van deze reden dan ook aangeraden om niet alleen de belangrijkste winkelstraten zoals met name de Steenstraat en Zuidzandstraat te doen, maar ook even de zijstraatjes in te duiken. Je zou er van verstelt staan hoeveel verborgen schatten je op deze manier kan ontdekken!

Enkele dagen in Brugge verblijven tijdens de solden?

De maand januari is ook los van de solden een bijzonder leuke maand om een bezoek te brengen aan Brugge. Met lage temperaturen en een ietwat grauwe lucht wordt het historische karakter van de stad zomaar even nog aantrekkelijker. Ben je van plan om tijdens de soldenmaand enige tijd in Brugge te blijven vertoeven? In dat geval is het boeken van een bed and breakfast in de stad of een kamer in één van de prachtige hotels altijd een aanrader. Zo bevindt je, je in het centrum van deze historische parel en heb je eigenlijk alles op loopafstand! We wensen je tijdens deze soldenmaand veel winkelplezier in Brugge!