Brugge City Card

De Brugge City Card is met ingang van 1 januari 2017 uit omloop genomen. Dit zorgt er voor dat ze op vandaag helaas niet meer verkrijgbaar is. Wil je van te voren jouw bezoek toch inplannen met korting? Dan kun je dat via onderstaande partner op een voordelige manier doen.
Tijdens een bezoek aan de prachtige stad spreekt het voor zich dat je zoveel mogelijk van de plaatselijke cultuur wenst op te snuiven. Door gebruik te maken van de Brugge City Card kan je als bezoeker rekenen op een aantal uitstekende voordelen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat de Brugge City Card je gratis toegang verstrekt tot zomaar even 27 verschillende musea en bezienswaardigheden. Daar komt bij dat ook één van de belangrijkste activiteiten in de stad, namelijk een rondvaart op de reien volledig gratis is! Ben je van plan om tijdens je verblijf in Brugge een aantal concerten of dans- en theatervoorstellingen bij te wonen? In dat geval kan je als houder van de Brugge City Card zomaar rekenen op een korting van ten minste van 25 procent! Het mag dan ook duidelijk zijn, kaarthouders zorgen er voor dat het maximale uit hun verblijf in Brugge wordt gehaald zonder dat ze hiervoor veel geld dienen neer te tellen.

Gratis toegang tot 27 musea en bezienswaardigheden

Misschien wel het belangrijkste voordeel van de Brugge City Card is dat je met deze kaart geheel gratis toegang krijgt tot zomaar even 27 verschillende musea en bezienswaardigheden. Verschillende van deze bezienswaardigheden die gratis bezocht kunnen worden behoren tot de belangrijkste die de stad te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld zeker eens een bezoek aan het Begijnenhuisje die je een goed idee geeft van hoe begijntjes leefden in het begin van de 17de en 18de eeuw. Of wat te denken van het Archeologiemuseum met haar ronduit indrukwekkende collectie historische vondsten? Tijdens een bezoek aan Brugge spreekt het verder voor zich dat je de trappen van het Belfort zal willen beklimmen en als vanzelfsprekend zal je ook de Basiliek van het Heilig Bloed willen bezoeken. Al deze verschillende prachtige bezienswaardigheden zijn gratis te bezoeken met de Brugge Plus Card samen met onder meer het Groeningemuseum, de Brugse Vrije, het Historium en ga zo maar door. Hoe meer je tijdens je vakantie in Brugge wenst te bezoeken des te meer geld deze kaart je kan besparen!

Minstens 25% korting op huurfiets en parking

Parkeer je wagen in één van de verschillende ondergrondse parkings in Brugge met een korting van minstens 25 procent! Laat je auto gerust in de parking staan en huur een fiets om de prachtige historische binnenstad in alle comfort te ontdekken! Ook op fietsverhuur kan je op vertoon van je Brugge Plus Card een korting ontvangen ter waarde van minimaal 25 procent!

Hoeveel kost de Brugge City Card?

De Brugge City Card kan worden aangekocht op twee verschillende manieren. Je kan er voor kiezen om een kaart voor 48 uren aan te kopen welke je 47 euro kost. Wil je graag een kaart voor 72 uren? In dat geval dien je rekening te houden met een aankoopbedrag van 53 euro.

Waar de Brugge City Card kopen?

De Brugge City Card is op verschillende plaatsen in de stad te verkrijgen. Je kan deze bijvoorbeeld aankopen in het infokantoor op de Markt (Historium). Deze bevindt zich op Markt 1 in Brugge. Het infokantoor is geopend van maandag tot en met zondag van 10h00 tot 17h00. Heb je, je auto onder ‘t Zand geparkeerd? In dat geval kan je er ook voor kiezen om binnen te springen op het Infokantoor op ‘t Zand welke zich in het Concertgebouw bevindt. Dit kantoor is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10h00 tot 17h00. Op zondag kan je hier terecht van 10h00 tot 14h00. Reizigers die met de trein naar Brugge afreizen kunnen hun kaart ook meteen in het Infokantoor in het station van Brugge verkrijgen. Dit kantoor is eveneens dagelijks geopend. Op werkdagen van maandag tot vrijdag tussen 10h00 en 17h00 en op zaterdag en zondag van 10h00 tot 14h00.