Rondvaart

Wanneer je een stedentrip naar Brugge hebt geboekt zijn er een aantal zaken die je gewoon moet beleven. Eén van die zaken is een rondvaart op de Brugse Reien. Verspreid over de stad zijn vijf verschillende aanlegplaatsen terug te vinden waardoor je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten vooraleer je ergens kan inschepen. Een rondvaart over de Brugse Reien duurt zo’n half uurtje en laat je de mooiste plaatsen van de West-Vlaamse hoofdstad eens vanuit een ander perspectief bekijken. Wij kunnen het boeken van een rondvaart doorheen Brugge alvast warm aanbevelen!

Wanneer een rondvaart boeken?

Een rondvaart doorheen Brugge kan worden geboekt van maart tot en met half november. Een rondvaart kan je iedere dag meemaken tussen 10h00 ‘s morgens en 18h00 ‘s avonds.

Prijzen voor een rondvaart door Brugge

Er gelden voor een rondvaart doorheen Brugge standaard drie verschillende tarieven. Kinderen tot en met de leeftijd van 3 jaar dienen voor een rondvaart niet te betalen. Voor kinderen tussen 3 en 11 geldt een tarief van 4 euro en voor volwassenen wordt een bedrag van 8 euro per persoon in rekening gebracht.

Gratis rondvaart met Brugge City Card 

Wist je dat je een rondvaart doorheen Brugge ook gratis kan beleven? Een groot aantal toeristen die Brugge bezoeken kiezen er namelijk voor om de zogenaamde Brugge City Card aan te kopen. Deze kaart, welke een geldigheid heeft van 48 en 72 uren levert je tijdens een bezoek aan de stad heel wat interessante voordelen op waaronder dus een gratis boottochtje over de prachtige Brugse Reien.