Rondvaart

Wanneer je een stedentrip naar Brugge hebt geboekt zijn er een aantal zaken die je gewoon moet beleven. Eén van die zaken is een rondvaart op de Brugse Reien. Verspreid over de stad zijn vijf verschillende aanlegplaatsen terug te vinden waardoor je eigenlijk nooit lang hoeft te wachten vooraleer je ergens kan inschepen. Een rondvaart over de Brugse Reien duurt zo’n half uurtje en laat je de mooiste plaatsen van de West-Vlaamse hoofdstad eens vanuit een ander perspectief bekijken. Wij kunnen het boeken van een rondvaart doorheen Brugge alvast warm aanbevelen!

Wanneer een rondvaart boeken?

Een rondvaart doorheen Brugge kan worden geboekt van maart tot en met half november. Een rondvaart kan je iedere dag meemaken tussen 10 uur ‘s morgens en 18 uur s’avonds.

Prijzen voor een rondvaart door Brugge

Er gelden voor een rondvaart doorheen Brugge standaard drie verschillende tarieven. Kinderen tot en met de leeftijd van 3 jaar dienen voor een rondvaart niet te betalen.

Voor kinderen tussen 3 en 11 geldt een tarief van €6,- en voor volwassenen wordt een bedrag van €10,- per persoon in rekening gebracht. Betalen dient cash te gebeuren.